9 Ocak 2018 Salı

BENDE İSTİYORUM BU GELECEKTEN... BANANE BANANE !

    Hayali bile güzel..!

Ülkemizde Reyting sonuçlarıyla ilk sıralardaki yerini alan bir çoğumuzun hayranlıkla izlediği dizilerin konuları günümüz gençlerinde nasıl etki ediyor siz ce ? 
  Kendi adıma konuşmak gerekirse bir senaryo  hazırlarken toplum değerlerini yada ekonomisini yada hepsini ele almaktır doğru olan.

Peki sizce ?

Türkiye' de kaç kişinin holdingi ,kaç kişinin hizmetçisi, şöförü, emrinde adamları var ki, yoksulluk sınırının asgari ücreti aştığı ,Çoğumuzun ay sonunu kredi kartlarıyla anca getirebildiği yaşam standartlarının olduğu ülkemizde, iş çıkışı eve gidip kumandayı alıyorsunuz bir bakıyorsunuz izlemeyi planladığınız dizinin ilk bölümü başlıyor. 
      Fakat dizi öyle bir başlıyor ki, resmen hayalinizi kurduğunuz ,lakin sizin hayatınıza hiç uyamayan hayal ötesi bir senaryo karşınızda, peki bu diziyi finale dek nasıl izliyeceksiniz ?Dizideki karakter  o kadar rahat çalışıyor ki, şöför kapıya gelmiş hizmetçinin hazırladığı kahvaltıyı bitirip ağzını silip peçeteyi öylece masaya bırakan film karakteri ayakkabılarıyla dolaştığı evden çıkıyor ve o an hizmetçisi ona ceketini giydiriyor, şöförü eşliğinde sahibi olduğu  şirkete doğru yola çıkıyor..
Şimdi soruyorum size .!
      Reyting rekorları kıran bu dizilerden şuan kaç tanesi ekranda aktif  ? Muhtemelen 10 diziden daha fazlasında senaryo hemen hemen aynı. Zengin olan erkek karaktere etrafındaki tüm kadınlar ona aşık ,fakat o fakir ama gururlu olan diğerlerine hiç benzemeyen o  fakir kızı seçiyor...
  Peki ergen adıyla sınırlandırdığımız o kitle yaşının da verdiği cehaletle özel hayatında da dizi karakterini aramıyor mu yani? Bizim ülkemizde o kadar saygı değer senarist ve yönetmenler var ki ben bu naçizane yazımla sesleniyorum size lütfen gerçekçi olursanız hem bu topluma daha faydalı ve gençlere örnek aynı zamanda yaşadığı ve yaşıyacağı hayata isyan etmeyen bir toplum kurulmasına yardım edersiniz..

Deniz ÖZMEN
http://www.reytingtv.com/deniz_ozmen_bende_istiyorum_bu_gelecekten_yazi45.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar