12 Ocak 2018 Cuma

En Populer Diyetler

  Dünya'da en çok tercih edilen diyetleri sizler için derledik. Çağlar boyu güzel görünmek için çeşitli yollara başvuran  bayanlar bakın hangi yöntemlerle güzelliklerine güzellik katmış.
 
* Atkins Diyeti
* Dukan Diyeti
* Weight Watchers Diyeti
 
1-Atkins Diyeti
Karbonhidrat tüketimini azaltıp, protein ve yağ alımına dayalı bu diyet , Dr. Robert Coleman Atkins tarafından hazırlanmıştır.2 hafta boyunca günlük 20 gram karbonhidrat alarak hızlı kilo verdiğinizi göreceksiniz. Bu 2 haftalık ilk evre sonrası karbonhidrat alımı bir miktar arttırılıyor ve son evre olan koruma evresine kadar kilo vermeye devam ediyorsunuz. Son evre olan koruma evresi aslında vücudun yaşam standardı haline geliyor. Karbonhidrat alımını hiçbir zaman abartmadan ufak tefek kaçamaklar sonrası ise birkaç gün karbonhidratı hiç tüketmeyerek kaçamağın zararını ortadan kaldırmanız gereken bir diyet Atkins Diyeti.
2-Dukan Diyeti
Dünya'yı peşinden koşturtan bu diyet 5 milyondan fazla Fransız yanılıyor olmaz sloganı ile girdi bir çoğumuzun hayatına. Dr.Pierre Dukan' ın hazırladığı bu diyet prenses diyeti olarak ta tanınıyor aslında.4 aşamadan oluşan bu diyette size özel belirlenen aşamaların ilki olan atak evresi ile başlıyorsunuz. Atak evresinde sadece protein tüketiyorsunuz, Ortalama 1-5 gün arası süren bu evrede sınırsız protein tüketerek vücudu şaşırtıyorsunuz. Sonrasında  2. evre seyir ile birlikte menülerinize proteinin yanında sebzede dahil oluyor.3.evre güçlendirmeye geçtiğinizde ideal kiloya ulaşıldı demektir. Artık haftada bir gün karbonhidrat tüketerek ödüllendirebilirsiniz vücudunuzu. Son evre korumadasınız artık serbest olduğunuz bu süreç ömür boyu sürecek sadece hafta bir gün dukanı hatırlayıp protein ve yulaf kepeği tüketeceğiniz son dönemdir.
3-Weight Watchers Diyeti
Kuralların zorlamadığı diyetlerden biri olan Weight Watchers diyeti Dünya'da en iyi kilo verdiren diyeti olarak gösterilmekte. Az puan al, zayıfla mantının olduğu diyette yiyeceklere verilen puanları hesaplayarak günlük sınırınızı doldurduğunuzda yemeyi bırakıyorsunuz. Beslenme programını sizin hazırladığınız bu diyette ipler sizin elinizde
Dünya'da en çok ses getiren 3 diyetten kendiniz için , uygun olan diyeti seçip başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar