25 Ocak 2018 Perşembe

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' olduğunu öğrenir öğrenmez gözümü diktiğim bir network marketing firması olan FARMASI  ve mucizevi ürünü ' vfx pro fondöten ve baz'  olacak..:)
Cilt bakımından makyaj malzemesine, ıslak mendilden şampuan ve diş macununa 2000 den fazla ürün ile Dünya pazarına girmeyi başaran 123 ülke de ülkemizi başarı ile temsil eden geçmişinde bir çok başarıya ve ilke imza atmış Dr. Cevdet Tuna 'ya ait bir firma olduğunu duyunca açıkçası tereddütlerim yerini sabırsızlığa bıraktı. 
Aslında bir çoğumuzun hava şartları güneş ışınları, ilaç kullanımı ve beslenmeden kaynaklı cilt problemleri mevcut.Yıpranan cildimizi kusursuz görmek kendimizi iyi hissetmek ve bakımlı görünmek adına  kullandığımız çeşitli fondöten markaları arasında benim çok beğendiğim cildimde ağırlaşmayan ve mükemmel kapatıcılık sağlayan ve içerisinde güneş koruma faktörü bulunan Farmasi VFX Pro Camera Ready Fondöten oldu. Cildime uyguladıktan sonra beni gün içinde yarı yolda bırakmadı ,yani sabah işe gidip akşam eve gelene kadar yaklaşık 9 saat boyunca benimle olduğunu hissettirdi. Bir diğer beğendiğim yönü ise cildimi gün boyu aydınlık göstermesiydi ve ürün hakkında üretici firmanın iddiası bu ürünün fotoğraf filtresi gibi cilt ile bütünleşmesi ve yüzün tamamının kusursuz bir odak noktası haline getirmesiydi ve ben resmen bunu  onaylıyorum . Ürününü kullanmadan önce yaptığım araştırmada kırışık görünümünü düzenlemesi ve yeni yaşlanma izlerinin oluşumunu engelliyor olması tercih sebeplerimin başında geldi.

Sonrasında bu kadar memnun kalmışken durur muyum..:) her sorduğum soruya sabırla cevap verip ürünleri tanımamı sağlayan sevgili Samet Kadıoğlu beyden beni Farmasi ailesine kabul etmesini isteyip üye oldum .Şimdi tiryakisi olduğum markanın ürünlerini alırken , daha uygun fiyata alacağım ,aynı zamanda sattığım ürünlerden prim alarak kazanç sağlayacağım.   Sizde bu güzel aileye dahil olmak isterseniz (Farmasi kayıtFarmasi kayıt) üyeliğinizi tamamlayıp ayrıcalıklar dünyasına katılabilirsiniz sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

VFX PRO FONDÖTEN VE BAZ

Bende merak uyandıran kullanmak için elimdeki ürünlerin bitmesini beklediğim Türkiye'de üretildiğini ve 'helal sertifikalı ' old...

Populer Yayınlar